Bozkurt selamıyla poz veren Akalın, Mersin İŞKUR Müdürü oldu

Uzun zamandır atama yapılmayan Mersin İŞKUR Müdürlüğüne Yunus Emre Akalın atandı. Sosyal medyada bozkurt işaretiyle poz veren Akalın, İŞKUR’da 6 yıl içindeki hızlı yükselişiyle dikkat çekti.

Özel Güvenlik İşçi Hakları

MERSİN - Geçtiğimiz mayıs ayından bu yana boş olan Mersin İŞKUR Müdürlüğüne Yunus Emre Akalın atandı. Akalın, Burdur İŞKUR Müdürlüğü görevini sürdürüyordu. Mersin’deki görevine bugün itibariyle başlayan Akalın’ın sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

BOZKURT İŞARETİYLE FOTOĞRAF

Sosyal medya hesaplarında yer alan bir fotoğrafta Yunus Emre Akalın, resmi bir kurumda, Türk bayrağı önünde iki eliyle bozkurt işareti yaparken görülüyor. Akalın, fotoğrafı MHP’nin de resmi olarak kullandığı Hançeri’nin 'Yap bir bozkurt dünya görsün' şarkısı ile paylaştı.

MHP’Lİ YÖNETİCİLERE 'BAŞKANIM', 'REİSİM' MESAJLARI

Akalın’ın sosyal medya hesabında herkese açık olarak paylaştığı fotoğrafa Adana ve Osmaniye’den MHP il ve ilçe yöneticilerinin yorum yapmış. Akalın’ın da bu kişilere 'başkanım', 'reisim' diye hitap ederek yanıt verdi.

BAHÇELİ'NİN HEMŞEHRİSİ

Osmaniyeli olan Yunus Emre Akalın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de hemşehrisi. 1984 doğumlu Yunus Emre Akalın, memuriyet hayatına 2008 yılında sınıf öğretmeni olarak başladı. Kendi sosyal medyasındaki ifadelere göre 10 yıl sınıf öğretmenliği ve okul müdür yardımcılığı yapan Yunus Emre Akalın, 2018 yılında bürokrasiye geçti.

ALTI YILDA HIZLI YÜKSELİŞ

Türkiye İş Kurumu Eğitim Uzmanlığı görevinin ardından Osmaniye İŞKUR Müdür Yardımcılığı görevini yapan Akalın, 2020 yılında Burdur İŞKUR Müdürlüğü görevini yürüttü.

Akalın, Türkiye İş Kurumundaki altıncı yılında kendisinden kadro derecesi ve kıdem bakımından daha üstte olan birçok bürokratı geride bırakarak Mersin İŞKUR Müdürlüğüne atandı.