Boşanma davası çıkışı vahşet 5 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı

Kahramanmaraş'ta,Vedat K yaşındaki Dilber K.'yi, boşanma davası çıkışında adliyede, çocuğunun gözü önünde 5 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırlan kadın yaşamını yitirdi, zanlı gözaltına alındı.

Boşanma davası çıkışı vahşet 5 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı
  • 09 Ekim 2024, Çarşamba 20:40

Habertürk'ten Sırrıberk Arslan'ın haberine göre Kahramanmaraş'ta, Vedat K. (45) ve Dilber K. (43), 2017 yılında evlendi. İkisinin de ikinci evliliğiydi. Ancak iddiaya göre kadın, kocasından şiddet görüyordu.

Geçen yıl da şiddet gördüğünü belirterek eşinden şikâyetçi olmuş ve Vedat K. hakkında uzaklaştırma kararı verilmişti. Ancak Dilber K., 4 gün sonra şikayetini geri çekmişti.

Ancak çift arasındaki geçimsizlik artınca boşanma kararı aldılar. Kahramanmaraş Adliyesi'nde boşanma davasının çıkışında taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya döndü.

5 YERİNDEN BIÇAKLADI, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Vedat K., eşini, çocuğunun gözü önünde 5 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Olayın ardından Vedat K. gözaltına alındı.

HABERE AİT VIDEO



SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık