THY uçağında olay çıkarıp yolcu tutuklanarak cezaevine gönderildi

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Londra seferinde olay çıkaran ve kara listeye alınan B.G., "Mala zarar verme" ve "Görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen B.G., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uçakta bağıran yolcu, polislere de direndi.

THY uçağında olay çıkarıp yolcu tutuklanarak cezaevine gönderildi
  • 18 Eylül 2024, Çarşamba 11:53

Türk Hava Yolları'nın 14 Eylül'deki İstanbul-Londra seferinde olay çıkaran yolcu B.G., uçakta bağırıp kabin ekibine hakaret etti, polislere direndi ve "Benim 10 tane fabrikam var" diyerek kendisine dokunulamayacağını iddia etti. Gözaltına alınan B.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) 14 Eylül'deki İstanbul-Londra seferinde olay çıkaran ve kara listeye alınan B.G., mahkeme tarafından tutuklandı. Olayın ardından Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, B.G. hakkında "Mala zarar verme" ve "Görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından soruşturma başlattı. Gözaltına alınan B.G., savcılık sorgusunun ardından Gaziosmanpaşa 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

THY'nin İstanbul-Londra seferini yapan uçakta B.G., kendisinin 10 bin TL, yanındaki yolcunun ise 4 bin TL'ye bilet aldığını iddia ederek bağırmaya başladı. Kabin memurlarına hakaret ve küfür eden yolcu, kendisini sakinleştirmeye çalışan polislere de "Benim 10 tane fabrikam var" diyerek kendisine dokunulamayacağını öne sürdü.

HABERE AİT VIDEO



SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık