Kürt müzisyen Aymaz'ı öldüren Mehmet Caymaz'a müebbet hapis cezası

Kadıköy’de Kürt müzisyen Cihan Aymaz’ı katleden Mehmet Caymaz, yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Kürt müzisyen Aymaz'ı öldüren Mehmet Caymaz'a müebbet hapis cezası
  • 08 Temmuz 2024, Pazartesi 21:57

Artı Gerçek - İstanbul Kadıköy Rıhtım'da “Ölürüm Türkiye’m” şarkısını çalmadığı gerekçesiyle Kürt müzisyen Cihan Aymaz’ı katleden Mehmet Caymaz hakkında açılan davanın karar duruşması Anadolu 22’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Duruşmaya, "kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklu yargılanan Caymaz ve avukatı ile Aymaz ailesinin avukatı katılırken, Özgürlük İçin Hukukçular Derneği (ÖHD) üyesi avukatlar da duruşmayı takip etti.

Savcı, bir önceki celsede verdiği mütalaasını tekrarlayarak, sanık Mehmet Caymaz'ın "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmasını istedi.Kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu sanık Caymaz hakkında "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına hükmetti. (MA

HABERE AİT VIDEO



SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık